Bedrijfsyoga

Verbeter je focus, discipline, wilskracht en gezondheid door Yoga. Blijvend succes komt van binnenuit.

 

Wat?

Afgestemd op de wensen, behoeften en doelen maakt YOP Business een lichaamsgericht coachingsprogramma wat past binnen de bedrijfscultuur.  Leefstijladvies en adviserende rol in het assortiment catering behoren ook tot de mogelijkheden.

Bovendien verzorgen wij de gehele aankleding: Inclusief yogamatten, meditatiekussens, dekens en overige aankleding.

Wanneer en voor wie?

E

Ondernemers, directeuren, managers en CEO's

E

Werknemers met burn-out - stressklachten

E

Werknemers die overwerkt zijn, onder druk staan, het werk niet los kunnen laten.

E

Ziekteverzuim of re-integratie project.

E

RSI klachten; symptomen en syndromen die voor komen in bovenrug, nek- en schoudergebied, armen, ellebogen, polsen, handen en vingers.

Investeer in de gezondheid van uw medewerkers en kwaliteit van het werk. 

Een gezond werkklimaat, fitte energieke werknemers, minder stress, betere prestaties, goede redenen om te investeren in Yoga op de werkvloer. Met YOP Business investeer je in de gezondheid van je medewerkers, ze leren beter omgaan met stress, beter naar hun lichaam te luisteren, zich beter te concentreren. Medewerkers die goed in hun vel zitten, verhogen hun prestaties, het werkplezier gaat omhoog, teams ontwikkelen zich tot goed presterende teams.

Waarom bedrijfsyoga?

Verbeterde productiviteit en werkplezier

Medewerkers die goed in hun vel zitten verhogen hun prestaties en het werkplezier gaat omhoog. Daarmee neemt de productiviteit toe.

Yoga verlaagt het ziekteverzuim

Yoga verlaagt onder andere stress, burn-out klachten en RSI klachten. Het verbeteren van deze factoren draagt bij aan een lager ziekteverzuim.

Dé oplossing tegen stress

Yoga is de oplossing tegen stress en kan de stress bij uw werknemers doen verminderen. Bovendien leren zij beter omgaan met stress.

Yoga is fiscaal voordelig

Yoga in het bedrijf is fiscaal voordelig, het valt binnen de gerichte vergoedingen en gaat hierdoor niet ten koste van de vrije ruimte, werkkostenregeling (WKR).

Overzicht pakketprijzen (losse lessen zijn ook mogelijk) 

Brons
€40,- p.p. per les (45 minuten)
4 lessen
45 minuten per les
 
Zilver
€35,- p.p. per les (45 minuten)
12 lessen
45 minuten per les
 
Goud
€30,- per les (45 minuten)
24 lessen
45 minuten per les
 

Mijn aanpak

Als ware idealist ben ik altijd in om de wereld wat mooier te maken en dat zie je terug in mijn dienstbaarheid als rode draad in mijn leven. Een idealist zoekt altijd naar dingen om te verbeteren, dat begint op mijn eigen pad;

Nu ik dichtbij mezelf sta, meer in balans, na een enorm transformatieproces, ik mijn eigen grenzen en talenten heb ontdekt; zie ik huidige uitdagingen als sensitiviteit, hooggevoeligheid en stress niet als probleem maar als een kans. Door mijn eigen sensitiviteit en ervaringen weet ik het belang aandacht aan te geven aan Yoga, meditatie en mindfullness. In deze tijd van druk, drukker, drukst, is het belangrijk de rust, bewustwording en aandacht terug te brengen. De enorme hoeveelheid prikkels waar volwassenen en kinderen aan blootstaan. Het met alle zintuigen op de buitenwereld gericht zijn. Brengt zoveel stress en daaraan gekoppelde ziektes mee. Yoga is het antwoord in zoveel opzichten. In ademwerk, concentratie, meditaties, aarden en verbinden.

Ik hoop dat ook jou enthousiasme is gewekt. Als je klaar bent voor een krachtige ervaring, die jouw levenspad kan transformeren, ben ik klaar om naar jou verhaal te luisteren, je lichaam te laten spreken en deze kennis doelgericht toepassen in een effectief  persoonlijk programma.

Yoga Clinics

Een yoga clinic volgen met een groep vrienden, familie of met collega’s. Wij bieden diverse workshops, lezingen en trainingen op locatie aan, die op maat en smaak aangepast kunnen worden.

De mogelijkheden zijn onder andere: 

 

Clinics in verschillende Yogastijlen

Meditatie workshops

Pranayama (ademhaling) workshop

Chakra's

Ritme van de seizoenen

Lezingen Yoga Filosofie en mindfulness

Meerdaagse clinics en evenementen