YOP YOGA

Helpt jou bij het transformeren van jouw levenspad.

 

Hi, ik ben Rianne Geven. Yoga, voeding en bewustwording ben ik in hart en nieren. Met heel veel plezier en passie ben ik eigenaresse van YOP Yoga.  

Mijn verhaal

Als ware idealist ben ik altijd in om de wereld wat mooier te maken en dat zie je terug in mijn dienstbaarheid als rode draad in mijn leven. Een idealist zoekt altijd naar dingen om te verbeteren, dat begint op mijn eigen pad;

Op 16 juni 2016, mijn verjaardag, heb ik een intense Ayahuasca ceremonie mogen ervaren, wat altijd in mijn aanwezig was, verstopt achter de sluier van “zo hoort ‘t” liet zich zien, voelen en aanraken. Ik geloof dat hier mijn ziel zich liet zien, zo lang was ze buiten beeld dat was dat grote gapende gat in mij. Ze riep om verandering, om alle beperkende gedachten en overtuigingen los te laten en een nieuwe rol in de wereld te gaan bekleden.

In 2017 heb ik mijn succesvolle restaurant verkocht. Met de verkoop nam ik ook de beslissing fulltime mijn aandacht op bewustwording in de nieuwe (spirituele) tijd te richten. Yoga, voeding, bewustwording ben ik in hart en nieren.

Na de verkoop verbleef ik drie maanden in India, waar ik trots mijn erkenning van Yoga Alliance International behaald heb. Daarnaast heb ik mijn verdiept in de Ayurveda, het gezondheidssysteem uit India. Het brengt door de juiste voeding en leefwijze een balans tussen lichaam en geest. Hier startte ook mijn samenwerking met Ayurvedisch arts en specialist Dr. Braj Bhushan Kumar en deed ik aansluitend een Thai Stretch Massage cursus.

 

 

 

 

 

 

Ik liep al heel lang met de wens rond wat te kunnen betekenen voor de kinderen van de nieuwe tijd. Hun in balans te brengen zodat ze in hun kracht komen. Door het volgen van de opleiding Kinderyoga bij de Aalo ben ik goed opgeleid om Yoga en Mindfulness te geven aan kinderen en tieners. Het holistische Ritalin noem ik het.

Nu ik dichtbij mezelf sta, meer in balans, na een enorm transformatieproces, ik mijn eigen grenzen en talenten heb ontdekt; zie ik huidige uitdagingen als sensitiviteit, hooggevoeligheid en stress niet als probleem maar als een kans. Door mijn eigen sensitiviteit en ervaringen weet ik het belang aandacht aan te geven aan Yoga, meditatie en mindfulness. In deze tijd van druk, drukker, drukst, is het belangrijk de rust, bewustwording en aandacht terug te brengen. De enorme hoeveelheid prikkels waar volwassenen en kinderen aan blootstaan. Het met alle zintuigen op de buitenwereld gericht zijn. Brengt zoveel stress en daaraan gekoppelde ziektes mee. Yoga is het antwoord in zoveel opzichten. In ademwerk, concentratie, meditaties, aarden en verbinden.

Ik hoop dat ook jou enthousiasme is gewekt. Als je klaar bent voor een krachtige ervaring, die jouw levenspad kan transformeren, ben ik klaar om naar jou verhaal te luisteren, je lichaam te laten spreken en deze kennis doelgericht toepassen in een effectief  persoonlijk programma.

 Met belangstelling zie ik je reactie tegemoet.

Namasté,
Rianne Geven

 

 

Mijn benadering

Bij YOP Yoga staat u echt centraal, dit komt terug in onze ruime en flexibele openingstijden. Tevens werken wij op flexibele locaties, yoga lessen kunnen zelfs bij u thuis worden gegeven. 

YOP Yoga biedt multi-style yoga lessen aan en werkt met het topmerk Manduka. Dit alles wordt geboden tegen scherpe tarieven en met een zeer persoonlijke aanpak. 

” Elke verandering is ooit begonnen met een mens die besloot zijn eigen weg te gaan”