Private Yoga

Lessen volledig afgestemd op jouw doelen, wensen en behoeften. Bovendien vinden lessen plaats op jouw gewenste tijd en vertrouwde omgeving.

 

Wanneer je wilt

Door onze ruime openingstijden en flexibele aanpak, kunnen we een les inplannen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. 

Op jouw gewenste locatie

Om het jou zo comfortabel mogelijk te maken geven we les in een voor jouw ideale omgeving, alleen of met iemand samen. Dat kan bij jou thuis, op je kantoor of in het park zijn.

Volledig verzorgd en persoonlijk

Afgestemd op de wensen, behoeften en doelen maakt YOP Private lessen op maat in een yogastijl die bij jou past. Bovendien verzorgen wij de gehele aankleding: Inclusief yogamatten, meditatiekussens, dekens en overige aankleding. 

Investeer in jezelf: creëer vrijheid, word authentieker, leer te ontspannen  en vergroot je levensenergie. 

 

Dit traject is een investering in jezelf om zelfvertrouwen op te bouwen en te vergroten, mensen met meer zelfvertrouwen zijn gelukkiger en presteren beter. Diepgaande processen worden blootgelegd, yoga is als een spiegel die je helpt met jouw eigen individuele proces.

Hierdoor creëer je vrijheid, wordt je authentieker, je leert te ontspannen en je levensenergie neemt toe. Wanneer je vanuit je hart en kracht je leven richting geeft leef je in harmonie en ben je succesvol.

 Tot de mogelijkheden behoren ook een consult met een Ayurvedisch arts, voedingsadvies en Ayurvedisch leefstijladvies en diverse clinics

 

 

Waarom privé yoga?

Lessen op jouw gewenste tijd en jouw vertrouwde omgeving.

Je hoeft jezelf niet meer over te halen de deur uit te gaan of te worstelen met een rooster. De angst om te starten in een overvolle zaal, de competitie en intimiderende gevoelens kun je voorkomen met een privé les.

Een booster voor je zelfvertrouwen

Je bent een beginner en weet niet waar je moet starten. Tegenwoordig is er een overvloed aan aanbod en zie je door de bomen het bos niet meer. Met een privé yoga-sessie begin je op een niveau en op een manier die precies goed voor je voelt, zodat je kunt leren om de yogahoudingen goed te doen en jezelf veilig te houden. Een echte booster voor je zelfvertrouwen.

Service op maat. Les afgestemd op jouw doelen, wensen en behoeften

Als je meer heupflexibiliteit nodig heb kun je de les daar op concentreren, ben je overbelast kun je meer tijd aan ademhaling besteden, wellicht vind je het fijn om alleen te mediteren, of is je doel gewicht te verliezen of je algehele gezondheid te verbeteren? Van zacht en herstellend als je uitgeput bent tot stimulerend en actief wanneer je een boost nodig hebt, alles kan en is goed.

Transformatie: grote veranderingen in bewustzijn door eenvoud

Ik help je om toegang te krijgen tot je persoonlijke kracht, balans en rust in je hoofd. Yoga spreekt het zelfherstellend vermogen van mensen aan, het brengt de aandacht naar jezelf. Het werkt diep door in je leven. Het is een totale workout voor je geest, mind en lichaam, waar je leert te luisteren naar jezelf en je grenzen aan te geven.

Je gezondheidsgeschiedenis wordt in vertrouwen gedeeld

Bij gezondheidsbeperkingen, letsel of herstellende helpt een privé les je veilig je yoga oefeningen te doen aangepast aan jouw lichamelijke kunnen. In een privé les kun je de beperking omzeilen en verdere complicaties voorkomen. Je gezondheidsgeschiedenis wordt in vertrouwen gedeeld en niet openbaar in een klas.

Overzicht pakketprijzen private yoga (losse lessen zijn ook mogelijk) 

Brons
€85,- per les (90 minuten)
2 maanden na aankoopdatum geldig
4 lessen
90 minuten per les
 
 
 
 
Zilver
€79,- per les (90 minuten)
3 maanden na aankoopdatum geldig
8 lessen
90 minuten per les
Thai Yoga Massage
Ayurvedisch leefstijladvies
1x online consult Ayurvedisch arts
 
Goud
€75,- per les (90 minuten)
6 maanden na aankoopdatum geldig
12 lessen
90 minuten per les
Thai yoga massage
Ayurvedisch leefstijladvies
2x online consult Ayurvedisch arts
 

Mijn aanpak 

Als ware idealist ben ik altijd in om de wereld wat mooier te maken en dat zie je terug in mijn dienstbaarheid als rode draad in mijn leven. Een idealist zoekt altijd naar dingen om te verbeteren, dat begint op mijn eigen pad;

Nu ik dichtbij mezelf sta, meer in balans, na een enorm transformatieproces, ik mijn eigen grenzen en talenten heb ontdekt; zie ik huidige uitdagingen als sensitiviteit, hooggevoeligheid en stress niet als probleem maar als een kans. Door mijn eigen sensitiviteit en ervaringen weet ik het belang aandacht aan te geven aan Yoga, meditatie en mindfullness. In deze tijd van druk, drukker, drukst, is het belangrijk de rust, bewustwording en aandacht terug te brengen. De enorme hoeveelheid prikkels waar volwassenen en kinderen aan blootstaan. Het met alle zintuigen op de buitenwereld gericht zijn. Brengt zoveel stress en daaraan gekoppelde ziektes mee. Yoga is het antwoord in zoveel opzichten. In ademwerk, concentratie, meditaties, aarden en verbinden.

Ik hoop dat ook jou enthousiasme is gewekt. Als je klaar bent voor een krachtige ervaring, die jouw levenspad kan transformeren, ben ik klaar om naar jou verhaal te luisteren, je lichaam te laten spreken en deze kennis doelgericht toepassen in een effectief  persoonlijk programma.