Yoga Clinics

Een yoga clinic volgen met een groep vrienden, familie of met collega’s.

 

Yoga clinics op maat naar uw wens en smaak. Kies uw favoriete yoga stijl.  

 Een yoga clinic volgen met een groep vrienden, familie of met collega’s. Wij bieden diverse workshops, lezingen en trainingen op locatie aan, die op maat en smaak aangepast kunnen worden.

Duur: circa 1,5 tot 2 uur

Aantal: minimum 8 deelnemers.

Kosten: vanaf 22,50 euro p.p. inclusief materialen.

Mogelijkheden zijn o.a. 

Clinics in verschillende Yogastijlen

Meditatie workshops

Pranayama (ademhaling) workshop

Chakra’s

Ritme van de seizoenen

Lezingen Yoga filosofie en mindfulness

Meerdaagse clinics en evenementen

Mijn aanpak

Als ware idealist ben ik altijd in om de wereld wat mooier te maken en dat zie je terug in mijn dienstbaarheid als rode draad in mijn leven. Een idealist zoekt altijd naar dingen om te verbeteren, dat begint op mijn eigen pad;

Nu ik dichtbij mezelf sta, meer in balans, na een enorm transformatieproces, ik mijn eigen grenzen en talenten heb ontdekt; zie ik huidige uitdagingen als sensitiviteit, hooggevoeligheid en stress niet als probleem maar als een kans. Door mijn eigen sensitiviteit en ervaringen weet ik het belang aandacht aan te geven aan Yoga, meditatie en mindfullness. In deze tijd van druk, drukker, drukst, is het belangrijk de rust, bewustwording en aandacht terug te brengen. De enorme hoeveelheid prikkels waar volwassenen en kinderen aan blootstaan. Het met alle zintuigen op de buitenwereld gericht zijn. Brengt zoveel stress en daaraan gekoppelde ziektes mee. Yoga is het antwoord in zoveel opzichten. In ademwerk, concentratie, meditaties, aarden en verbinden.

Ik hoop dat ook jou enthousiasme is gewekt. Als je klaar bent voor een krachtige ervaring, die jouw levenspad kan transformeren, ben ik klaar om naar jou verhaal te luisteren, je lichaam te laten spreken en deze kennis doelgericht toepassen in een effectief  persoonlijk programma.